top of page

Make

IT HAPPEN

eMOTION BOOTH

the ultimate slow motion experience

Home
Детски рождени дни

Изпитваме истинско удоволствие от създаването на професионален Slow Motion спомен от рождения ден на вашето дете. Крайният резултат от всеки Slow Motion Booth са кратки филмчета, които можеш да изгледаш отново и отново, да споделиш с приятели и да видиш вълнението и радостта на детето си на забавен кадър.

Вашият рожден ден

Ние можем да ви предложим незабравимо преживяване на рождения ви ден с нашата Slow Motion Booth. Всичко, което ви е нужно са добро настроение и много приятели. Ние ще направим останалото. Не мислете много. Превърнете го в реалност. Обадене ни се!

А може би е твоето фирмено пари

Направете вашето хубаво фирмено парти да изглежда още по-яко с нашето парти видео. Забавлявайте се с готините си колеги и излезте на сцената на eMotion Booth. Ние ще създадем уникален спомен от вашето парти.

About

It always looks better 

IN SLOW MOTION

Socials
Какво е Slow Motion Booth?

Това е относително нов формат, който се превръща в тенденция при парти видеото. Последните няколко години набира все по-голяма популярност в САЩ и Западна Европа. Наследник е на добре познатата Фото Кабина (Photo Booth), но отнема малко повече пространство поради фона и осветлението, които се използват.

Защо Slow Motion Booth?

Бъди Свежар. Бъди в час. Бъди Пръв!


eMotion-Booth е #1 в България и предлага това уникално преживяване - Slow Motion Video за вашето парти. Ние ви предлагаме
да сте едни от първите, възползвали се от тази страхотна НОВА услуга. Доверете ни се. Ние сме екип от професионалисти и знаем как
да заснемем и монтираме най-доброто Slow Motion Video за вас!

Как да резервирам?

Просто се СВЪРЖЕТЕ С НАС:

 

 

+359 889253325

info.emotionbooth@gmail.com

или

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ТУК
bottom of page